A është 100% lëngu, Apple nga Big Fitorja, Rite Aid Corporation – Shtetet e Bashkuara Halal apo Haram?

A është 100% Juice, Apple nga Big Win, Rite Aid Corporation – Shtetet e Bashkuara Halal apo Haram?

Sipas eHalal, 100% Juice, Apple është prodhuar në Shtetet e Bashkuara me barkodin #0011822584234 dhe është shpërndarë nën markat Big Win, Rite Aid Corporation me kategoritë ushqimore të ushqimeve dhe pijeve me bazë bimore, Pije, pije me bazë bimore, Pije me bazë frutash,Lëngje dhe nektarë,Lëngje frutash dhe nektarë,Lëngje frutash,Lëngje molle,Lëngje të shtrydhura,Lëngje molle të shtrydhura,Pije joalkoolike.

Sipas udhëzimeve dietike të bazuara në ushqim nga Francë klasifikohet si /Nova 1.

Niveli i të ushqyerit

Sasi:
Madhësia e shërbimit / sasia e shërbimit: 240 ml (8 fl. Oz) / 240
Energji / 100g: 192
Energjia nga Yndyra / 100g:
Yndyrë / 100g: 0
Yndyrë e ngopur / 100g:
Karbohidratet / 100g:
Sheqeri / 100g: 11.67
Fibër / 100g:
Proteinat / 100g: 0
Kripë / 100g: 0.0381
Natriumi / 100g: 0.01524
Kategoria e ushqimit: Pije & lëngje frutash

Përbërësit:
Ujë i filtruar, koncentrat i lëngut të mollës, acid askorbik (vitaminë c).

alergji:

Numri i aditivëve: 0/

Gjurmë karboni / 100g kafshë ose peshk:

Etiketimi i Certifikimit:

 

Është hallall apo haram salca me kos, djathi i trashë nga tregu i Shteteve të Bashkuara?

Është hallall apo haram salca me kos, djathi i trashë nga Marketside – Shtetet e Bashkuara?

Sipas eHalal, Yogurt Dressing, Chunky Bleu Cheese u prodhua në Shtetet e Bashkuara me barkodin e #0681131074285 dhe shpërndahej nën markat Marketside me kategoritë ushqimore të .

Sipas udhëzimeve dietike të bazuara në ushqim nga Francë klasifikohet si /Nova 4.

Niveli i të ushqyerit

Sasi:
Madhësia e shërbimit / sasia e servirjes: 30 ml (2 lugë gjelle) / 30
Energji / 100g: 1255
Energjia nga Yndyra / 100g:
Yndyrë / 100g: 30
Yndyrë e ngopur / 100g: 6.67
Karbohidratet / 100g:
Sheqeri / 100g: 3.33
Fibër / 100g: 0
Proteinat / 100g: 3.33
Kripë / 100g: 2.032
Natriumi / 100g: 0.8128
Vitamina A / 100g: 0
Vitamina C / 100g: 0
Kalcium / 100g: 0.133
Hekuri / 100g: 0
Kategoria e ushqimit: i panjohur & i panjohur

Përbërësit:
Vaj soje, ujë, kos pa yndyrë të kultivuar (ujë, qumësht pa yndyrë, niseshte misri i modifikuar, koncentrat i proteinës së hirrës, xhelatinë), djathë blu (qumësht i pasterizuar, kultura djathi, kripë, enzima), uthull, sheqer, të verdha veze, përmban më pak se 2% i kripës, jo i kultivuar

alergji:

Numri i aditivëve: 1 / e428

Gjurmë karboni / 100g kafshë ose peshk:

Etiketimi i Certifikimit:

 

A është Chicken Quesadillas nga Evol, Pinnacle Foods Group Llc United States Halal apo Haram?

A është Chicken Quesadillas nga Evol, Pinnacle Foods Group Llc – Shtetet e Bashkuara Halal apo Haram?

Sipas eHalal, Chicken Quesadillas u prodhua në Shtetet e Bashkuara me barkodin #0891627010516 dhe u shpërnda nën markat Evol, Pinnacle Foods Group Llc me kategoritë ushqimore të .

Sipas udhëzimeve dietike të bazuara në ushqim nga Francë klasifikohet si /Nova .

Niveli i të ushqyerit

Sasi:
Madhësia e servirjes / sasia e servirjes: 128 g (1 QUESADILLA ME 1 QESË GUACAMOLE) / 128
Energji / 100g: 979
Energjia nga Yndyra / 100g:
Yndyrë / 100g: 8.59
Yndyrë e ngopur / 100g: 3.52
Karbohidratet / 100g:
Sheqeri / 100g: 0.78
Fibër / 100g: 2.3
Proteinat / 100g: 8.59
Kripë / 100g: 0.635
Natriumi / 100g: 0.254
Vitamina A / 100g: 4.68e-05
Vitamina C / 100g: 0.0234
Kalcium / 100g: 0.078
Hekuri / 100g: 0.00056
Kategoria e ushqimit: i panjohur & i panjohur

Përbërësit:
Mbushja: pulë guajillo e gatuar (pulë, djegës guajillo, hudhër, kripë, erëza), djathë çedër (qumësht i pasterizuar, kultura djathi, kripë, enzima), fasule pinto*, oriz, domate në lëng (domate, klorur kalciumi, acid citrik) , qepë, niseshte misri, spi

alergji:

Numri i aditivëve: 1 / e330

Gjurmë karboni / 100g kafshë ose peshk:

Etiketimi i Certifikimit:

 

Gjalpi i kikirikut kremoz, i freskët i pjekur nga Meijer i Shteteve të Bashkuara është hallall apo haram?

Gjalpi i kikirikut kremoz, i freskët i pjekur nga Meijer – Shtetet e Bashkuara është hallall apo haram?

Sipas eHalal, gjalpi i kikirikut kremoz, i freskët i pjekur është prodhuar në Shtetet e Bashkuara me barkodin #0713733141963 dhe shpërndahet nën markat Meijer me kategoritë ushqimore të ushqimeve dhe pijeve me bazë bimore, ushqime me bazë bimore, bishtajoret dhe produktet e tyre, Përhapja ,Arrat dhe produktet e tyre,Pureja me bazë bimore,Puretë e farave vajore,Gjalpi i arrave,Gjalpi i bishtajoreve,Gjalpi i kikirikut.

Sipas udhëzimeve dietike të bazuara në ushqim nga Francë klasifikohet si d/Nova 4.

Niveli i të ushqyerit

Sasi:
Madhësia e shërbimit / sasia e servirjes: 32 g (2 lugë gjelle) / 32
Energji / 100g: 2351
Energjia nga Yndyra / 100g:
Yndyrë / 100g: 46.88
Yndyrë e ngopur / 100g: 7.81
Karbohidratet / 100g:
Sheqeri / 100g: 9.38
Fibër / 100g: 6.2
Proteinat / 100g: 21.88
Kripë / 100g: 0.99314
Natriumi / 100g: 0.397256
Vitamina A / 100g: 0
Vitamina C / 100g: 0
Kalcium / 100g: 0.062
Hekuri / 100g: 0.00225
Kategoria e ushqimit: Drithëra dhe patate & Bishtajore

Përbërësit:
Kikirikët, sheqeri, përmbajnë 2% ose më pak nga: vajra bimore plotësisht të hidrogjenizuara (fara pambuku, sojë, fara rap), dekstrozë, kripë, melasa dhe monogliceride.

alergji:

Numri i aditivëve: 0/

Gjurmë karboni / 100g kafshë ose peshk:

Etiketimi i Certifikimit:

 

A është Cèpes Jambes Et Morceaux nga Dia France Halal apo Haram?

Cèpes jambes et morceaux nga Dia – France është hallall apo haram?

Sipas eHalal, Cèpes jambes et morceaux është prodhuar në Francë me Barkodin #8480017100740 dhe shpërndahet nën markat Dia me kategoritë ushqimore të .

Sipas udhëzimeve dietike të bazuara në ushqim nga Francë klasifikohet si /Nova .

Niveli i të ushqyerit

Sasi:
Madhësia e shërbimit / sasia e shërbimit: /
Energji / 100g: 92
Energjia nga Yndyra / 100g:
Yndyrë / 100g: 0.3
Yndyrë e ngopur / 100g: 0.1
Karbohidratet / 100g:
Sheqeri / 100g: 0.1
Fibër / 100g:
Proteinat / 100g: 1.8
Kripë / 100g: 1.12
Natriumi / 100g: 0.448
Vitamina A / 100g:
Vitamina C / 100g:
Kalcium / 100g:
Hekuri / 100g:
Kategoria e ushqimit: i panjohur & i panjohur

Përbërësit:

alergji:

Numri i aditivëve: /

Gjurmë karboni / 100g kafshë ose peshk:

Etiketimi i Certifikimit:

 

Aceite De Oliva nga Franca, Spanja është hallall apo haram?

Aceite de Oliva nga Franca, Spanja është hallall apo haram?

Sipas eHalal, Aceite de Oliva ishte prodhuar në Francë,Spanjë me barkodin #8437002441029 dhe shpërndahet nën markat me kategoritë ushqimore të ushqimeve dhe pijeve me bazë bimore,Ushqime me bazë bimore,Yndyrna,Produkte të pemës së ullirit,Yndyrna vegjetale,Vajra vegjetale,Vajra ulliri,Vajra ekstra të virgjër. .

Sipas udhëzimeve dietike të bazuara në ushqim nga Francë klasifikohet si c/Nova .

Niveli i të ushqyerit

Sasi:
Madhësia e shërbimit / sasia e shërbimit: /
Energji / 100g: 3766
Energjia nga Yndyra / 100g:
Yndyrë / 100g: 100
Yndyrë e ngopur / 100g: 18
Karbohidratet / 100g:
Sheqeri / 100g: 0
Fibër / 100g:
Proteinat / 100g: 0
Kripë / 100g: 0
Natriumi / 100g: 0
Vitamina A / 100g:
Vitamina C / 100g:
Kalcium / 100g:
Hekuri / 100g:
Kategoria e ushqimit: Yndyra dhe salcat & Yndyrnat

Përbërësit:

alergji:

Numri i aditivëve: /

Gjurmë karboni / 100g kafshë ose peshk:

Etiketimi i Certifikimit:

 

A është Gelato, çokollata e zezë e dyfishtë nga Talenti, Unilever Shtetet e Bashkuara Halal apo Haram?

A është Gelato, çokollata e zezë e dyfishtë nga Talenti, Unilever – Shtetet e Bashkuara Halal apo Haram?

Sipas eHalal, Gelato, Double Dark Chocolate është prodhuar në Shtetet e Bashkuara me barkodin #0186852000341 dhe shpërndahet nën markat Talenti, Unilever me kategoritë ushqimore të .

Sipas udhëzimeve dietike të bazuara në ushqim nga Francë klasifikohet si /Nova 4.

Niveli i të ushqyerit

Sasi:
Madhësia e shërbimit / sasia e servirjes: 100 g (0.5 filxhan) / 100
Energji / 100g: 1004
Energjia nga Yndyra / 100g:
Yndyrë / 100g: 11
Yndyrë e ngopur / 100g: 7
Karbohidratet / 100g:
Sheqeri / 100g: 29
Fibër / 100g: 2
Proteinat / 100g: 5
Kripë / 100g: 0.1016
Natriumi / 100g: 0.04064
Vitamina A / 100g: 0
Vitamina C / 100g: 0
Kalcium / 100g: 0.06
Hekuri / 100g: 0
Kategoria e ushqimit: i panjohur & i panjohur

Përbërësit:
Qumësht, sheqer, krem, çokollatë, të verdhë veze dhe veze, dekstrozë, kakao (e përpunuar me alkali), vermut, yndyrë qumështi, gjalpë kakao, çamçakëz karobi, çokollatë (e përpunuar me alkali), lecitinë soje, ekstrakt vanilje.

alergji:

Numri i aditivëve: 2 / e322, e322i, e410

Gjurmë karboni / 100g kafshë ose peshk:

Etiketimi i Certifikimit:

 

A është jogurti grek pa yndyrë me fruta në fund nga e vërteta e thjeshtë organik – Shtetet e Bashkuara hallall apo haram?

A është jogurti grek pa yndyrë me fruta në fund nga e vërteta e thjeshtë organik - Shtetet e Bashkuara hallall apo haram?

Sipas eHalal, jogurti grek pa yndyrë me fruta në fund u prodhua në Shtetet e Bashkuara me barkodin #0011110835192 dhe u shpërnda nën markat Simple Truth Organic me kategoritë ushqimore të .

Sipas udhëzimeve dietike të bazuara në ushqim nga Francë klasifikohet si /Nova 4.

Niveli i të ushqyerit

Sasi:
Madhësia e shërbimit / sasia e servirjes: 150 g (1 Enë) / 150
Energji / 100g: 335
Energjia nga Yndyra / 100g:
Yndyrë / 100g: 0
Yndyrë e ngopur / 100g: 0
Karbohidratet / 100g:
Sheqeri / 100g: 10.67
Fibër / 100g: 0
Proteinat / 100g: 8.67
Kripë / 100g: 0.09398
Natriumi / 100g: 0.037592
Kategoria e ushqimit: i panjohur & i panjohur

Përbërësit:
Qumësht organik i pasterizuar i kultivuar i klasës a pa yndyrë, sheqer organik, pjeshkë organike, çamçakëz organik të karkalecit, aromë natyrale, koncentrat i lëngut organik të pektinës së limonit.

alergji:

Numri i aditivëve: 1 / e410

Gjurmë karboni / 100g kafshë ose peshk:

Etiketimi i Certifikimit:

 

A është hallall apo haram çokollata me qumësht nga Hershey's France, Shtetet e Bashkuara?

Çokollata me qumësht nga Hershey's – Francë, Shtetet e Bashkuara është hallall apo haram?

Sipas eHalal, Çokollata e Qumështit është prodhuar në Francë,Shtetet e Bashkuara me barkodin #0034000290055 dhe shpërndahen nën markat Hershey's me kategoritë ushqimore të Snacks,Snacks të ëmbla,Ëmbëlsirat,Kamele me çokollatë,Barne,Cokollata,Barne çokollate,çokollata me qumësht.

Sipas udhëzimeve dietike të bazuara në ushqim nga Francë klasifikohet si e/Nova 4.

Niveli i të ushqyerit

Sasi: 263 g
Madhësia e shërbimit / sasia e shërbimit: 43 g / 43
Energji / 100g: 2140
Energjia nga Yndyra / 100g: 1070
Yndyrë / 100g: 30.2
Yndyrë e ngopur / 100g: 18.6
Karbohidratet / 100g: 1070
Sheqeri / 100g: 55.8
Fibër / 100g: 2.33
Proteinat / 100g: 6.98
Kripë / 100g: 0
Natriumi / 100g: 0
Vitamina A / 100g:
Vitamina C / 100g:
Kalcium / 100g:
Hekuri / 100g:
Kategoria e ushqimit: Snacks me sheqer dhe produkte me çokollatë

Përbërësit:
ÇOKOLLATË QUMËSHTI [SHEQER KALAMI; QUMËSHT; COKOLLATE; GJALP KAKAO; YNDYRË QUMËSHTI; LECITIN (Sojë); SHUMË NATYRORE]. OD

alergji:

Numri i aditivëve: 1 / e322, e322i

Gjurmë karboni / 100g kafshë ose peshk:

Etiketimi i Certifikimit:

 

Jade Phoenix Asian Chow Mein Noodles nga Franca janë hallall apo haram?

Jade Phoenix Asian Chow Mein Noodles nga Franca është hallall apo haram?

Sipas eHalal, Jade Phoenix Asian Chow Mein Noodles u prodhua në Francë me barkodin #9310432003120 dhe shpërndahet nën markat me kategoritë ushqimore të .

Sipas udhëzimeve dietike të bazuara në ushqim nga Francë klasifikohet si /Nova .

Niveli i të ushqyerit

Sasi:
Madhësia e shërbimit / sasia e shërbimit: /
Energji / 100g: 1490
Energjia nga Yndyra / 100g:
Yndyrë / 100g: 1.4
Yndyrë e ngopur / 100g: 0.1
Karbohidratet / 100g:
Sheqeri / 100g: 0.9
Fibër / 100g:
Proteinat / 100g: 10.4
Kripë / 100g: 0.8
Natriumi / 100g: 0.32
Vitamina A / 100g:
Vitamina C / 100g:
Kalcium / 100g:
Hekuri / 100g:
Kategoria e ushqimit: i panjohur & i panjohur

Përbërësit:

alergji:

Numri i aditivëve: /

Gjurmë karboni / 100g kafshë ose peshk:

Etiketimi i Certifikimit:

 

A është Hallall apo Haram Sparkletts, uji i gazuar, mjedra nga kompania Mckesson Water Products United States?

A është Sparkletts, uji i gazuar, mjedra nga Mckesson Water Products Company – Shtetet e Bashkuara Halal apo Haram?

Sipas eHalal, Sparkletts, Sparkling Water, Raspberry u prodhua në Shtetet e Bashkuara me barkodin #0032000007031 dhe u shpërnda nën markat Mckesson Water Products Company me kategoritë ushqimore të .

Sipas udhëzimeve dietike të bazuara në ushqim nga Francë klasifikohet si /Nova 4.

Niveli i të ushqyerit

Sasi:
Madhësia e shërbimit / sasia e shërbimit: 240 ml (8 fl. Oz) / 240
Energji / 100g: 0
Energjia nga Yndyra / 100g:
Yndyrë / 100g: 0
Yndyrë e ngopur / 100g:
Karbohidratet / 100g:
Sheqeri / 100g: 0
Fibër / 100g:
Proteinat / 100g: 0
Kripë / 100g: 0
Natriumi / 100g: 0
Vitamina A / 100g:
Vitamina C / 100g:
Kalcium / 100g:
Hekuri / 100g:
Kategoria e ushqimit: i panjohur & i panjohur

Përbërësit:
Ujë i gazuar me shije natyrale.

alergji:

Numri i aditivëve: 0/

Gjurmë karboni / 100g kafshë ose peshk:

Etiketimi i Certifikimit:

 

A është hallall apo haram kremi i supës me kërpudha nga Marks & Spencer France?

Është hallall apo haram kremi i supës me kërpudha nga Marks & Spencer – France?

Sipas eHalal, supa me krem ​​me kërpudha ishte prodhuar në Francë me Barkodin #00816397 dhe shpërndahet nën markat Marks & Spencer me kategoritë ushqimore të .

Sipas udhëzimeve dietike të bazuara në ushqim nga Francë klasifikohet si /Nova .

Niveli i të ushqyerit

Sasi:
Madhësia e shërbimit / sasia e shërbimit: /
Energji / 100g: 234
Energjia nga Yndyra / 100g:
Yndyrë / 100g: 3.7
Yndyrë e ngopur / 100g: 0.9
Karbohidratet / 100g:
Sheqeri / 100g: 0.4
Fibër / 100g: 0.5
Proteinat / 100g: 0.9
Kripë / 100g: 0.48
Natriumi / 100g: 0.192
Vitamina A / 100g:
Vitamina C / 100g:
Kalcium / 100g:
Hekuri / 100g:
Kategoria e ushqimit: i panjohur & i panjohur

Përbërësit:
de champignon IÈREDIENTS Eau • Champignons (11 %) • Fecuè de Crème légère (Lait) (1 ,5%) Proteine ​​de Concentré de Champignons • Beurre (Lait content Gluten (avec Farine de blé, Carbonate Thiamine) Extrailetoit de tournesol • Poivre allergènes, voX les inarédients contenu peut se diSsocier

alergji:

Numri i aditivëve: 1 / e502

Gjurmë karboni / 100g kafshë ose peshk:

Etiketimi i Certifikimit: